CEZ TOKIO DO PEKINGU - spolupráca so Slovenským paralympijským výborom

Dátum vydania

Projekt bol zameraný na prípravu, tréningy a kvalifikáciu paralympijských reprezentantov a na podporu talentov z radov detí a mladých zdravotne znevýhodnených športovcov začiatočníkov.

Športové kempy sa sústredili na zimné a letné športy pod vedením úspešných paralympijských športovcov a trénerov, čo je vždy pre deti veľmi populárne a motivujúce.

Najvzácnejšou hodnotou činnosti paralympijského hnutia je ich pomoc, ktorá mení životy aj napriek hendikepu ich skrášľuje a robí výnimočnými a lepšími, vďaka športu, podpore a motivácií a získaným priateľstvám na celý život.

Nadácia Allianz je hrdou súčasťou olympijského a paralympijského výboru a je nám potešením podporovať práve takéto projekty, kde sa rozvíja množstvo mladých nádejných športovcov.


Používame súbory cookie

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti. Informácie o používaní našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi.