Vianočný benefičný koncert spolupráca s Úsmev ako dar

Dátum vydania

Vianočný benefičný koncert je najväčší a najstarší benefičný koncert nielen na Slovensku, ale aj v celej strednej Európe, ktorý každoročne upriamuje pozornosť na dôležitú problematiku detí vyrastajúcich v detských domovoch.

Je to najväčší osvetový koncert, ktorý prostredníctvom dokrútok ukazuje laickej i odbornej verejnosti, ako môže deťom a rodinám reálne pomôcť.

Má bohatú niekoľko ročnú históriu a tradíciu vysielania na RTVS v období Vianoc.

Tento koncert nie je len kultúrnym podujatím, ale má aj vysokú umeleckú hodnotu.

Spája na jednom pódiu talentovaných umelcov, ktorí bez nároku na honorár ochotne vystupujú pre dobro detí.

Finančný príspevok od Nadácie Allianz umožnil podporiť túto hodnotnú iniciatívu a prispieť k zlepšeniu života tých, ktorí to najviac potrebujú.

Sme hrdí na to, že sme mohli byť súčasťou tejto nádhernej tradície, ktorá prináša svetlo do života detí v detských domovoch.

Spolu s nadáciou Úsmev ako dar sme spoločne dosiahli pozitívny vplyv a priniesli úsmev na tváre týchto detí, čím sme dokázali, že umenie a solidarita majú silu meniť svet k lepšiemu.


Používame súbory cookie

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti. Informácie o používaní našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi.