Oddelenie bunkovej terapie - spolupráca s Nadáciou Kvapka nádeje

Dátum vydania

Je nám cťou, že naša Nadácia Allianz zohrala dôležitú úlohu pri vybudovaní Oddelenia bunkovej terapie v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave, ktoré bude mať významný vplyv na liečbu onkologických a hematologických pacientov.

Toto moderné pracovisko bude zabezpečovať prípravu, spracovanie, ošetrenie, zmrazenie a uskladnenie štepov krvotvorných kmeňových buniek, ktoré sú kľúčové pri transplantáciách a transplantačných jednotkách kostnej drene.

Dôležitosť tohto novovybudovaného pracoviska sa nesie v tom, že pomôže deťom z celého Slovenka, ktoré bojujú s vážnymi ochoreniami.

Vďaka tomuto oddeleniu budú pracovníci schopní poskytovať špičkovú starostlivosť a liečbu, ktorá môže zásadným spôsobom zmeniť životy tých, ktorí sa stretávajú s touto náročnou životnou situáciou.

Sme radi, že aj vďaka našej nadácií sme prispeli k ďalším krokom, ktoré poskytujú nádej a nové možnosti pre tých najmenších pacientov.


Používame súbory cookie

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti. Informácie o používaní našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi.