Nadácia Allianz pomáha Ukrajine. Pridáte sa k nám?

Dátum vydania

Hlboko sa nás dotýkajú informácie o situácii na Ukrajine. Nadácia Allianz vždy rýchlo reaguje na aktuálne udalosti, preto sme sa aj teraz bez váhania rozhodli poskytnúť konkrétnu finančnú pomoc, a to vo výške 20 000 € neziskovej organizácii Človek v ohrození. Táto organizácia sa dlhodobo venuje pomoci vo vojnových oblastiach a v súčasnosti poskytuje utečencom základné zabezpečenie priamo na hranici, kde čakajú celé dni a následne ďalšiu materiálnu, sociálnu aj psychologickú pomoc.

Allianz – Slovenská poisťovňa, a.s. poskytla svoje ubytovacie zariadenia v Košiciach, Banskej Bystrici, Bratislave, Turčianskych Tepliciach a Patinciach na ubytovanie ukrajinských utečencov.

Skupina Allianz poskytne až 12,5 milióna eur na humanitárnu pomoc. Prvý milión eur je venovaný Červenému krížu na okamžitú pomoc.

Nadácia Allianz použije 2 % z daní za rok 2021 výhradne na pomoc ukrajinským občanom. Ak túto formu pomoci chcete podporiť a venovať 2 % (prípadne 3 %) nadácii vyzbieranú sumu zmnohonásobíme, potrebné tlačívá nájdete TU.

Ďakujeme, že Vám situácia ľudí v ohrození nie je ľahostajná. Sme pripravení poskytovať finančnú podporu opakovane.

V našich mysliach sme so všetkými, ktorých tieto udalosti zasiahli.


Používame súbory cookie

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti. Informácie o používaní našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi.