Rozhodli sme sa pomôcť učiteľom a deťom vo vzdelávaní

Dátum vydania

Nadácia Allianz sa rozhodla podporiť Program Generácia 3.0 v spolupráci s Nadáciou Pontis. Program je zameraný na vyhľadávanie inovatívnych vzdelávacích prístupov ich prepájanie so vzdelávacou komunitou a následné poskytnutie pomoci a podpory s ich efektívnym nastavením do škôl po celom Slovensku.

Cieľom programu je priniesť na Slovensko zmenu vzdelávania zdola tak, aby každé dieťa a mladý človek mali možnosť rozvinúť svoj potenciál a získať vedomosti, zručnosti a postoje potrebné pre život v 21. storočí.

Deti a mladí ľudia nemajú na Slovensku potrebné zručnosti, vedomosti a postoje pre budúcnosť. Zavreté školy a dištančné vzdelávanie v dôsledku COVID 19 ešte viac poukázali na nevyhnutnosť zavádzať inovácií do škôl a podporiť učiteľov, aby neprenášali iba vedomosti, ale aby prispievali k budovaniu zručností mladých ľudí.

Vďaka programu si ročne minimálne 3600 učiteľov a riaditeľov zlepší svoje zručnosti, budú schopní lepšie učiť, nakoľko budú pripravení zvládať dištančné vzdelávanie. Viac


Používame súbory cookie

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti. Informácie o používaní našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi.