Nadácia TV JOJ opäť hľadá talenty. Máte šancu aj vy.

Dátum vydania
Milujete šport, máte veľký talent a ste vo veku od 10 - 15 rokov? Tak toto je šanca práve pre vás! Nadácia TV JOJ a Nadácia Allianz vyhlasujú druhý ročník výberu športovo talentovaných žiakov.

Chceme podporiť mladých športovcov z akejkoľvek obce, či mesta na Slovensku, ktorí dosahujú vo svojej vekovej kategórii nadpriemerné výkony a majú ambíciu porovnať si svoje sily s rovesníkmi na medzinárodných súťažiach. Šancu majú jednotlivci aj športové tímy.

Uzávierka prihlášok
Prihlášky môžete posielať do 31. marca 2012. O tom, ktorí mladí športovci získajú sponzorský dar a mediálnu podporu rozhodne športová superporota. V nej je najúspešnejší hokejový tréner Ján Filc, majster sveta v zápasení Jozej Lohyňa, najväčšia plavecká osobnosť Martina Moravcová či moderátori športového spravodajstva JOJky Peter Hollý a Lenka Čviriková-Hriadelová. 

Príspevok dostane viac detí
Počet detí či tímov oproti minulému roku vzrastie. "Zásadný rozdiel je v tom, že v tomto ročníku bude počet tímov, či jednotlivcov, ktorých porota vyberie do top tímu 2012 bude dvojnásobne viac, teda 20. Potešil nás obrovský záujem v minulom roku a zároveň sa ukázalo, akú veľkú kvalitu máme na Slovensku v tejto vekovej kategórii (10-15 rokov)," hovorí Ľuboš Sarnovský z Nadácie TV JOJ.

Fotenie so Superporotou
Súčasťou projektu je i kampaň s porotcami, každého z nich sme fotili v našom ateliéri (okrem Martiny Moravcovej), asi najviac sa pri ňom odviazal Jozef Lohyňa, fotenie s ním bola skvelá zábava, fotil sa v teplákovej súprave, pretože "plavky, aké nosí Borat", už doma ani nemá.

Ján Filc prišiel na fotenie v rovnakom oblečení, v akom ho poznajú hráči z ľadovej plochy - teda aj s korčuľami a píšťalkou. Hokejka, ktorú má v ruke, má nesmiernu cenu, sú na nej podpisy hráčov jeho zlatého tímu z MS vo Švédsku, vrátane Paľa Demitru a dovolil nám siahnuť si aj na zlatú medailu, ktorú z tohto šampionátu má.

S Martinou Moravcovou sme sa zoznamovali e-mailom v čase, keď bola v Spojených štátoch - teda na diaľku, ale klaplo to. Peter Hollý prišiel na fotenie v originálnom cyklistickom drese tímu, v ktorom kedysi jazdil aj Lance Armstrong a na Kolibu vybehol na bicykli, čiže pred fotením sa zahrial na správnu teplotu.

Lenku Čvirikovú-Hriadelovú sme obliekli do kostýmu zo slávnej televíznej súťaže Hviezdy na ľade. Ona sama krasokorčuľovaniu veľmi fandí, ale na jej prvú piruetu vraj ešte neprišiel čas. Viac o projekte nájdete TU.

Zdroj
www.noviny.sk

Používame súbory cookie

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti. Informácie o používaní našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi.