Škôlka na Šustekovej bude mať mobilnú počítačovú učebňu

Dátum vydania

BRATISLAVA. Materská škola na Šustekovej ulici 33 v bratislavskej Petržalke bude mať novú mobilnú počítačovú učebňu so štyrmi notebookmi. V spojení s dvoma interaktívnymi tabuľami sa škôlka stane jednou z najlepšie technicky a multimediálne vybavených petržalských bratislavských materských škôl, informovala riaditeľka materskej školy Jana Mikušová.

Na dve interaktívne tabule v celkovej hodnote približne 5000 eur sa vyzbierali rodičia, pomohli predovšetkým dve percentá z daní. Kúpu štyroch notebookov v týchto dňoch 2000 eurami podporila Nadácia Alianz.

Škôlka nemá samostatnú miestnosť pre počítačovú učebňu, vznikne preto mobilná. Učiteľky budú môcť na notebookoch používať aj programy určené pre interaktívnu tabuľu. Notebooky prispejú k modernizácii procesu výučby dopravnej výchovy v materskej škole.

Po prepojení s interaktívnymi tabuľami tiež umožnia deťom prostredníctvom špecializovaných programov učiť sa interaktívnou hravou formou rozpoznávať farby, tvoriť odtiene, geometrické tvary, rozvíjať osobnostné vlastnosti aj vedomosti.

> celý článok o tomto projekte

Zdroj
www.sme.sk

Používame súbory cookie

Súbory cookie používame na správne fungovanie našej stránky, prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a na analýzu návštevnosti. Informácie o používaní našej stránky tiež zdieľame s našimi sociálnymi médiami, reklamnými a analytickými partnermi.